Gyngestol

Forrige lørdag var Trygve og jeg i Larvik på den nyåpnede Bohus-butikken. Var å tittet litt, og plutselig stod den der, rett forran øynene våre. Gyngestolen! En stor og kraftig plugg med det kuleste stoffet og massive ben i tre, eller gyngestol ben da. Fin var den iallefall!

Etter å ha sett rundt i butikken, måtte jeg tilbake for å se på den en gang til. Da bestemte vi oss. Den må vi ha! Halvor, som har designet stolen, kom bort, og vi satte opp en bestilling. Gleder meg masse til den kommer om en måneds tid. Bare å vente det, så er den iallefall i hus før det er sommer:)

Gyngestol

Dette er altså stolen som skal pryde stua vår om noen uker! Den skal bytte plass med en svart stol i imitert skinn, noe som blir herlig! Gleder meg til å gynge i den! Heisann og hoppsann!
(Bildet er hentet fra halvorbakke.no – Signature Collection 2011)

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>