Skrivepause

Tenkte å ta en liten skrivepause nå. Vil det si at man tar en pause fra å skrive, eller menes det at man skriver i pausen? Jeg tenker at, det er pause, jeg skriver her, har pause fra skriving på oppgaven min, derfor blir det uansett skrivepause.

Sitter for tiden å skriver på masteroppgaven min. Er under tre uker til den skal leveres nå, og tida bare kjører forbi i en splitter ny Ferrari! Gleder meg til å printe ut oppgaven, gå bort til servicetorget og leverer. Det skal bli en fin dag! Den skal leveres 25. mai, altså helgen før pinse. Da blir det avslapping på høyt nivå!

Forrige uke kom forresten gyngestolen vi bestilte tidligere. Den var like fin som jeg husket, og den var god å sitte i også! På eksteriørfronten har det også skjedd litt. Trygve skulle vaske terassen, men dama fra Obs hadde gitt oss terasserens istedet for terassevask. Enden på visa var at vi måtte male hele gulvet på nytt, så det var sånn vi tilbrakte 1. mai! Heldigvis var det deilig vær, så det var egentlig bare deilig å være litt ute:) Vi lærte iallefall at det er kjekt å lese skikkelig hva som står på embalasjen selv, ikke bare stole blindt på betjeningen…

Her er terassen halvveis malt på nytt. Terasserens er iallefall å anbefale dersom du vil fjerne gammel beis!

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>