Endelig helg

Da er det endelig helg igjen! Elsker den siste delen av uka! Har egentlig ikke noen spesielle planer for helgen, men den går nok like fort unna som den pleier likevel. Trygve og jeg har forsåvidt sett på flis til trappa ute, så det kan jo hende vi titter litt mer på det i morgen. Skal bli deilig å få flislagt den trappa nå! Den er grisestygg etter at forrige huseier tydeligvis har saltet betongrappa… ikkjeeeeee braaaaaa! Vi har ikke helt bestemt om det blir mørk eller lys flis, men jeg kan se for meg at mørk blir litt mer møkkete på våte høstkvelder. Samtidig er det den mørke som passer best til huset ellers da. Må tenke litt på den der altså!

Ellers har jeg gjort litt skolearbeid i dag, og vasket hele huset. Puh! Det var nødvendig! Makan til møkkete hus skal man lete langt etter!

Nyvasket og klart for helg!

Forresten! Kjøpte meg nye sko forrige fredag! Elsker de! De er supre å gå med, og det sier jeg liksom, med beina til langbein og kneskåler som er mer nervøse enn gamle damer som skal krysse veien! TOMS er noe for seg selv! Blir nok flere par av de herlighetene der ja!

TOMS wedge! Elsker disse skoene! De er gode å se på og å ha på!

Ha en fin helg:)
Mona

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>