Sommerferie 2012

Sommerferien er forlengst forbi, og hverdagen er i full blomstring. Vi har hatt en veldig fin sommerferie, med både tur til Måløy og roadtrip til Frankrike. Vi hadde totalt tre uker ferie, de tre siste ukene i juli. Vi dro vestover allerede på lørdagen etter at ferien hadde begynt, og med oss hadde vi mamma, pappa, onkel Kåre og tante Grete.

Det ble en koselig tur som varte helt til onsdagen, da bar det hjemover igjen. På vei hjem skulle vi innom Kjetil, broren til Trygve, og da ville ikke bilen ta oss videre hjem. Bilen ble stående på verksted, og vi fikk en ekstra overnatting i Hamar. Kjkt med kjentfolk!

Vi kom hjem torsdag kveld, og fikk pappet litt på fredag, før turen det bar videre mot Frankrike. Med en dag mindre enn planlagt, ble det litt stress med pakking, vasking av klær osv, men det gikk til slutt. Kjøreturen gikk fint, og vel fremme i Frankrike klarte vi å kose oss masse med 35 grader i skyggen, og nesten like mye i vannet.

Her hjemme har det vært litt fester, fjordfesten og mye gøy med gjengen. Vi har til og med spilt singstar, noe som jeg er veldig glad i!!!

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>