Sommer går mot vinter

Nå er det snart et år siden sist jeg la fra meg spor her,og mye har skjedd siden den gang. Vi har flyttet inn i det nye huset, feiret både jul og nyttår med familie og venner, kost oss med påske, 17. mai og sommerferie og nå har vi også kommet igang med jobb igjen – kort oppsummert.

Siden jeg ikke begynner som hobbyfotograf før i morgen, bruker jeg et bilde av meg som er tatt fotografert av svigrinna (Foto: Kristine Lindhjem, Canon EOS 450D, 50mm, f/4, 1/400 sec)

Jeg tenkte at jeg skulle bli litt flinkere til å oppdatere utover høsten. Det blirnok mest bilder jeg kommer til å legge ut, da jeg skal prøve å få litt bedre tid til å læremed litt mer om kameraet. Per dags dato har jeg et Canon EOS 450D som ble kjøpt for maaaaange år siden.

Nå som høsten nærmer seg skal jeg prøve å få tatt noen kule utebilder med de fine fargene som dukker opp før man vet ordet av det. Jeg tenkte også å lære med photoshop i løpet av høsten og vinteren, slik at jeg kan få mer ut av bildene som blir tatt. Egentlig skal jeg bare lære meg å bli hobbyfotograf!

M na

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>