Reiseklar: New York City

1 dag   14 timer   43 minutter   32 sekunder

…Jeg gleder meg som en liten unge!

På søndag drar Trygve og jeg til New York, og jeg gleder meg veldig! Jeg har alltid syntes den byen er noe for seg selv. Så stor. Så enorm. Så mye på en gang. Der er det more is more som gjelder, og det MÅ jo være noe for enhver smak over there?

Vi har planlagt en tur på ground zero, helikopter over byen, empire state builignh, B&H photo, central park, ta masse bilder, statue of liberty, ellies island, gule taxier, shopping, god mat, gnagsår, god drikke, overvekt og kos!

I morgen skal jeg planlegge mer dag-for-dag, så vi slipper å stresse der borte. I mellomtiden skal jeg glede meg mer.

 

Mona

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>