New York

Jeg tenkte å legge ut litt bilder fra da Trygve og jeg var i New York i oktober. Vi var der fra 20.-25. oktober, og det var absolutt en fin tid å være der på. Høsten hadde kommet til Central Park, og det var helt OK vær å vandre rundt i de parallelle gatene i. Litt varmere enn det er her i Norge på den tiden.

Vi bodde på “The New Yorker Hotel” som lå på 34th street 8th avenue. Det var veldig sentralt med tanke på alt som skjer “uptown” på Manhattan. Fra hotellet var det gå-avstander til Time Square, Rockefeller Center, Central Park, Empire State Building og det var subway rett ved siden av hotellet, så det var ikke noe problem å komme seg rundt på øya. Jeg anbefaler enhver NYC-turist å kjøpe gode joggesko og ukespass på subwayen, da klarer du deg fint der borte!

New York har veldig mye å by på, og er en by der man aldri kan se seg ferdig. En ting jeg har lyst til en gang i livet er å bo der – i hvert fall for noen måneder. Som turist både ser og opplever man veldig mye på en gang, slik at man ikke får opplevd byen slik den virkelig burde bli opplevd. Som turist er det så mye å se; Empire State Building, Statue of Liberty, Ground Zero, Central Park, besøke de forskjellige delene av øya, spise på ulike steder og handle alt mulig rart. Bare alt man skal oppleve er mer enn nok til å lage en tettpakken ukeplan; tiden går fortere enn man tror.

Jeg kommer til å oppdatere dette innlegget etterhvert som jeg kommer på steder å besøke osv…

M.na

 

2 comments

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>