Vinteren er på hell

Nå er det bare timer igjen til vi sier farvel til februar og god dag til mars. Med andre ord er vi plutselig inne i en av de først vår-månedene. Det er en herlig tid, både fordi det går mot varmere tider, men også fordi man kan begynne å fikse litt ute. Siden jeg ikke har oppdatert like flittig som jeg lovet, legger jeg ved et bilde fra julen. Trygve og jeg var en liten tur i Oslo før jul, og her er et bilde fra spikersuppa.

Peaople skating at Spikersuppa in Oslo
Peaople skating at Spikersuppa in Oslo

I vår har jeg litt forskjellige planer. Det er flere rom her i huset som må fikses litt. Ting er bare stappet inn på det ene rommet, og andre ting flyter rundt i boden. En skikkelig vår-rengjøring står altså på menyen!

Nå er det helg og helgekos som er først på lista!

M.na

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>