Time goes by

Tiden flyr så fort at jeg såvidt klarer å holde følge. Jeg tror nesten alle innleggene her på denne siden min inneholder ordene “jeg skal bli flinkere til å poste”. Dette er ord jeg har prøvd å holde, men som jeg rett og slett ikke har klart å holde på grunn av at det er andre ting som prioriteres i en nokså hektisk hverdag. En hverdag som stort sett går med til å være på jobb. Jeg elsker å jobbe, og syntes det er utrolig spennende å være del av en liten bedrift med spennende fremtidsutsikter. Jeg gleder meg til hva som venter, både på jobb og ellers i livet. Nå er det jo straks jul, og det er en høytid som jeg er utrolig glad i.

Akkurat nå sitter jeg å tester at siden min fortsatt er oppe å går, samt at jeg hører på julemusikk ifra Trygves spilleliste på Wimp. Jeg har forrsten en plan også. En plan om å forbedre denne siden. Jeg tenkte å legge ut litt tips og triks som kan være nyttige å vite om i hverdagen, både om det dreier seg om teknologiske eller gammeldagse kjærringråd. Det blir nok for det meste tips til excel-værktøy og slikt, men kanskje også andre ting dersom jeg syntes det er værdt det.

Dette ble et veldig rart innlegg, men det er sånt som må til en gang i blandt for å få ut fingeren.

Trygve og Mona fortografert i låven på Lindhjem. Foto: Kristine Lindhjem
Trygve og Mona fortografert i låven på Lindhjem. Foto: Kristine Lindhjem

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>