BUDAPEST

IMG_3798
I november gikk turen til Budapest i Ungarn sammen med mamma. Vi var på en “bruke-litt-overtidstimer”-tur. Ingen av oss hadde vært i byen før, men det var absolutt en super by – vært en ny tur. Vi var der som sagt i november, og det var litt i deet kaldeste laget der, selv for oss vikinger. Jeg vil nok derfor anbefale andre å dra i tidsrommet april-september.
IMG_3683

Byen byr på absolutt alt man kan drømme om. Billig mat og drikke, både kjede(lig)-butikk shopping og diversse andre motehus samt shightseeing. Det var utrolig mye gøy å se, og utrolig mange fine bruer. Nå er jeg kanskje litt i overkant interessert i bygg sånn generelt, men absoulutt mange fine motiver å ta bilder av (Noe som jeg kanskje også er i overkant interessert i).
IMG_3718

Vi var på tur fra mandag til torsdag, og det var i grunn akkurat passe. Vi bodde sentralt på Corinthia Hotel (Anbefales!).
IMG_3869

Jeg drar garantert tilbake. Men det blir nok en tid på året der jeg kan gå rundt litt lettere kledd.

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>